TiBa
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

TiBa

مرحبا بك ..:: زائر ::..
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الفراخ البانية

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
الدلوعة
مشرفه قسم المطبخ/الديكور/مجانينو
الدلوعة


انثى المشاركات : 1119

العمر : 34

الاقامة : cairo

المستوي : stu

الدراسه : stu


الفراخ البانية Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ البانية   الفراخ البانية Emptyالأربعاء نوفمبر 14, 2007 9:18 pm

المقادير:
صدور فراخ مخلية __ ملح و فلفل _2بيضة مضروبة بالشوكة مع 1/2 كوب حليب _ بقسماط ناعم _ دقيق .
الطريقة:
تبلى الصدور باملح و الفلفل ثم ضعيها الاول فى الدقيق ثم تشيليها و تحطيها فى خليط البيض ثم فى البقسماط و تحطيهم جنب بعض فى طبق لحد ما تخلصى المقدار كلة و تسيبيه شوية بتاع 10 دقائق المهم فى مقلاية تضعى مقدار متساوى من السمن و الذيت لحد مايسخن ثم احمر الصدور عادى على الوشين بس تكون النار متوسطة .. لانها لو النار عالية حيتحرق الغلاف بسرعة و لو النار واطية ح تتشال الطبقة الخارجية و تسيب الصدور. فعلشان كدة خليها متوسطة و بعد ما يبقى لونها دهبى حلو تشيليها على الورق الماص المخصوص
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin

[ . .:. ADMIN .:.. ] Admin


ذكر المشاركات : 1261

العمر : 36

الاقامة : In HeLL

المستوي : level 4

الدراسه : designer Forum TiBa Academy


الفراخ البانية Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ البانية   الفراخ البانية Emptyالأربعاء نوفمبر 21, 2007 3:24 pm

مبعرفش اعمل غيرها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الدلوعة
مشرفه قسم المطبخ/الديكور/مجانينو
الدلوعة


انثى المشاركات : 1119

العمر : 34

الاقامة : cairo

المستوي : stu

الدراسه : stu


الفراخ البانية Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ البانية   الفراخ البانية Emptyالأربعاء نوفمبر 21, 2007 5:43 pm

هههههههههههههه شطور شكرا منتصر ع المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفراخ البانية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
TiBa :: الاسرة والمجتمع :: المطبخ-
انتقل الى: